Zitmeubels

Henders & Hazel

Veneto 3-zitsbank flex savannah lever

Omschrijving
Echt uitrusten doe je met deze electrisch verstelbare 3-zitsbank Veneto van het merk Henders & Hazel.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
vene220sale
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
99x220x100/158cm (hxbxd)
Materiaal
Microvezel stof
Kleur
Lever
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 1649,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Echt uitrusten doe je met deze electrisch verstelbare 3-zitsbank Veneto van het merk Henders & Hazel uitgevoerd in Savannah stof. De voetsteun kan heerlijk omhoog en de rug naar achteren. Je kan hem dicht tegen de muur plaatsen want de rug klapt niet ver naar achteren. De bediening van de motor zit aan de zijkant van iedere arm en werkt via een tip toets systeem. Handig! De motor is ook heerlijk snel! Savannah stof heeft een lichte vleug en voelt heerlijk zacht en warm aan. Het materiaal is naast comfortabel ook gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. De bank heeft een optimaal zitcomfort door de gebruikte nosagvering, koudschuim en dacron kussens. Het gezellige design en het comfort maken deze bank een topper! Bovendien ligt de bank ook heerlijk door de schuinlopende armen met kussens. Kortom een bank waarin je echt kan ontspannen!

Zitdiepte: ca. 55cm.
Zithoogte: ca. 43cm.

Banken en fauteuils van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen