Tafels

 
364/372
Henders & Hazel

velasco uitschuiftafel 190+(60)cm

Omschrijving
Deze uitschuiftafel van het merk Henders & Hazel uit de Velasco collectie is een verrijking voor je .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
veset190
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Velasco
Afmeting
77x190/250x100cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Wit en pampasgrijs
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1199,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze uitschuiftafel van het merk Henders & Hazel uit de Velasco collectie is een verrijking voor je interieur. Het staat warm en uitnodigend. Het is gemaakt van acaciahout in een stoere witte lak en het bovenblad in pampasgrijs. Dit is een hard hout soort. De oppervlakten van het hout zijn geschaafd en geborsteld. De stijl van dit meubel is dé woonmode trend van nu!

Het mooie van deze eettafel is dat je in ingeschoven toestand niet ziet dat het een uitschuiftafel is. Het tafelblad bestaat dan gewoon uit één deel. Als de tafel uittrekt schuiven de tafelpoten mee waardoor je de volledige ruimte tussen de poten aan de lange zijde benut. Kortom, je bezoek kan lekker mee eten!

De tafel heeft een strakke rechte poot van 10x10cm en staat keurig op de hoek.

Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 190cm naar 250cm
Diepte: 100cm
Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten: 170cm en uitschuifbaar naar 250cm.
Tussenruimte kop: 80cm.

Wil je deze tafel op een andere maat? of meer meubels uit de Velasco collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Salon- en eettafels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen