Banken

Henders & Hazel

Udine elementenbank

Omschrijving
Deze super gave losse elementen bank Udine van het merk Henders & Hazel is een echte eye-catcher! De.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
baudine
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
75x308x313cm (hxbxd)
Materiaal
Stof en kunstleder
Kleur
Multi color
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 2384,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze super gave losse elementen bank Udine van het merk Henders & Hazel is een echte eye-catcher! Deze bank bestaat uit zes elementen met ieder een eigen stoffe of kunstlederen bekleding. Het gele element is gestoffeerd met Monta stof geel (groep 2). Daarnaast een stoere streep stof Milano (groep 3) die bestaat uit diverse kleuren waaronder rood, geel en blauw. Het hoekdeel is gestoffeerd met Monta stof lichtgrijs (groep 2). De twee hockertjes zijn uitgevoerd in Moreno kunstleder, aqua en lichtgrijs. De andere 1-zits is gestoffeerd met een zigzag stof Firenze azur (groep 3) deze stof bestaat ook uit meerdere kleuren waaronder blauw, lichtpaars en wit. Het leuke van deze bank is dat je altijd de opstelling kan veranderen, gaaf! De elementen kun je altijd aan elkaar vast klikken door middel van een ratel systeem, zo schuift de bank niet uit elkaar! De bank heeft een optimaal zitcomfort door nosagvering en koudschuim vullingen. De vlakverdeling op de zitkussens geeft de bank een luxe uitstraling! Een leuk detail is het biesje, deze is uitgevoerd in Moreno kunstleder icegrey en geeft een mooi contrast. De bies is op ieder element hetzelfde wat een eenheid vormt! Onder de bank zitten zwarte ronde pootjes.

Let op: De Prijs is exclusief de hoofdsteunen!

Zithoogte: ca. 40cm hoog
Zitdiepte: ca. 58cm diep

Banken en fauteuils van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen