Kasten

 
250/414
Henders & Hazel

Tibro tv-dressoir 115cm

Omschrijving
Dit stoere tv meubel van het merk Henders & Hazel uit de Tibro collectie is helemaal van nu! Deprijs.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
titvdr115
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Tibro
Afmeting
40x115x40cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Boat-wood en off white
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 349,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Dit stoere tv meubel van het merk Henders & Hazel uit de Tibro collectie is helemaal van nu! Deprijs betreft het showmodel maar is nog helemaal nieuw! Het is gemaakt van acacia hout in vintage bruin tinten en off white. De klep en het bovenblad hebben een stoer plankeneffect en is machinaal oud gemaakt. De greepjes zijn van metaal. Het bijzondere van deze serie in deze stijl is dat alles kwalitatief hoogstaand is. Dat zie je nog wel eens anders!

Het tv kastje heeft één klept. Achter in het meubel zit een gat voor de snoeren.

Wil je dit tv-dressoir op een andere maat of meer meubels uit de Tibro collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen