Kasten

 
88/414
Henders & Hazel

Tibro highboard

Omschrijving
Deze stoere highboard van het merk Henders & Hazel uit de Tibro collectie is helemaal van nu! Het is.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
tihi130
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Tibro
Afmeting
140x130x42cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Boat-wood en off white
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 949,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere highboard van het merk Henders & Hazel uit de Tibro collectie is helemaal van nu! Het is gemaakt van acacia hout in vintage bruin tinten en off white. De dichte deuren en laden hebben een stoer plankeneffect en zijn machinaal oud gemaakt. De grepen en sloten zijn metaal. Het bijzondere van deze serie in deze stijl is dat alles kwalitatief hoogstaand is, het acacia hout maar ook de geleiders in de laden en de afwerking.

De highboard heeft één dichte deur, twee manden, drie niches en zes wijnvakken. Het wijnrek is verwijderbaar, dus mocht je het beu zijn haal je het er gewoon uit.

Wil je meer meubels uit de Tibro collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen