Fauteuils

Henders & Hazel

Roskilde fauteuil cuba lava

Omschrijving
Deze moderne fauteuil Roskilde op hippe schuine rvs pootjes van het merk Henders & Hazel is echt gaa.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
fauroskildecubalava
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
98x80x90cm (hxbxd)
Materiaal
Leder
Kleur
Lava
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 729,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze moderne fauteuil Roskilde op hippe schuine rvs pootjes van het merk Henders & Hazel is echt gaaf! Hij is uitgevoerd in Cuba leder kleur lava. Cuba is een open ledersoort en een 100% natuur product. Het is onbeschermd om de rijke, natuurlijke uitstraling te behouden. Deze vol aniline leder is heel soepel en voelt bijzonder aangenaam aan. Natuursporen, kleurnuances en vouwen versterken het eigenzinnige karakter en stoere uiterlijk. Het ook nog opgeschuurde effect zorgt voor een prachtige vintage uitstraling. De stoel heeft een comfortabele hoge rug, waardoor je jouw hoofd ten ruste kan leggen. Deze fauteuil zit als gegoten en is niet kolossaal!

Zithoogte: ca. 47cm.
Zitdiepte: ca. 56cm.
Armleuning hoogte: 60cm.

Fauteuils van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen, Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen