Fauteuils

Henders & Hazel

Rhodos fauteuil orlando mint

Omschrijving
Deze prachtige fauteuil Rhodos van het merk Henders & Hazel uitgevoerd in de stof Orlando Mint is ee.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
rhodosfauteuilorlandomint
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
80x60x68cm (hxbxd)
Materiaal
Stof
Kleur
Mint
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze prachtige fauteuil Rhodos van het merk Henders & Hazel uitgevoerd in de stof Orlando Mint is een echte aanrader. Orlando is een polyether met een stoer uiterlijk. Het is wat grover gewevenen voelt een beetje ruw aan. De stof is gemakkelijk te reinigen en doordat hij niet effen is zie je er niet alles op. Lekker praktisch! Deze bijzetstoel heeft een optimaal zitcomfort door het gebruik van koudschuim. Het strakke design, met leuke stiksels in de rug, de rvs arm, maar ook het comfort maken deze fauteuil helemaal van deze tijd.

Zithoogte: ca. 46 cm.
Zitdiepte: ca. 50 cm.

Banken en fauteuils van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij de leukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen