Zitmeubels

Henders & Hazel

Ravenna fauteuil zwart frame kibo antraciet

Omschrijving
Deze hippe fauteuil Ravenna van het merk Henders & Hazel zit bijzonder comfortabel en is helemaal va.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
fauravenzwartkiboantraciet
Merk
Henders & Hazel
Materiaal
Microvezel stof
Levertijd
2-4 weken
Kleur
Prijs
€ 299,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze hippe fauteuil Ravenna van het merk Henders & Hazel zit bijzonder comfortabel en is helemaal van deze tijd. De konische zwarte pootjes met zwart metalen verbindingen en de stiksels op het kuipje maken deze fauteuil een plaatje! De fauteuil oogt ruimtelijk en is niet breed waardoor het de ideale bijzet fauteuil is. Hij is gestoffeerd in kibo stof. Deze sjieke microvezel straalt echt warmte uit. Het lijkt een beetje op geschuurd leder maar het is toch stof en voelt lekker zacht aan. Microvezel is een sterk materiaal en daarom uitermate geschikt voor intensief woongebruik, bovendien beter schoon te houden dan andere stoffen.

De zithoogte is 52cm.
Zitbreedte: 41cm
Zitdiepte: 49cm

Fauteuils van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen