Bergkasten

Henders & Hazel

Quebec highboard

Omschrijving
Dit Highboard uit de Quebec collectie van Henders en Hazel is een echte leukerd. Hij is gemaakt van .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
highbquebec
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Quebec
Afmeting
140x110x42
Materiaal
Kikar hout
Kleur
Naturel
Levertijd
4-6 weken
Prijs
€ 1199,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Dit Highboard uit de Quebec collectie van Henders en Hazel is een echte leukerd. Hij is gemaakt van gerookt kikarhout onbewerkt, in combinatie met MDF in de kleur Volcano black. Kikarhout is een duurzame hardhoutsoort en staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en kleurschakeringen. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur. Door de handmatige bewerking is er een gebruikt uiterlijk ontstaan, kanten en hoeken zijn afgerond. Dit in combinatie met de metalen en MDF accenten geven het meubel een stoer en uniek karakter. Het highboard heeft 2 deuren, 1 lade en een niche en is perfect om te gebruiken voor opbergen. Ook leuk om af te stylen en bijvoorbeeld een leuke vaas of mooie plant op het highboard te zetten.

Wil je meer uit de Quebec collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Highboards en kasten van het merk Henders en Hazel online shoppen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen