Boekenkasten

Henders & Hazel

Quebec Dressette

Omschrijving
Deze dressette uit de Quebec collectie van Henders en Hazel is een echte topper. Hij is gemaakt van .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
quebecdressette
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Quebec
Afmeting
120x180x45cm
Materiaal
Kikar hout
Kleur
Naturel
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
13-18 weken
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze dressette uit de Quebec collectie van Henders en Hazel is een echte topper. Hij is gemaakt van gerookt kikarhout onbewerkt, in combinatie met MDF in de kleur Volcano black. Kikarhout is een duurzame hardhoutsoort en staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en kleurschakeringen. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur. Door de handmatige bewerking is er een gebruikt uiterlijk ontstaan, kanten en hoeken zijn afgerond. Dit in combinatie met de metalen en MDF accenten geven het meubel een stoer en uniek karakter. De kast heeft echt veel opbergruimte en is daarom super handig. Met twee deuren en drie lades kan je heel wat opbergen in deze leuke kast. In het midden heeft de kast een open vakje, echt leuk voor een eyecatcher.

Wil je meer uit de Quebec collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Dressoirs en dressettes van het merk Henders en Hazel online shoppen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen