Tafels

 
286/348
Henders & Hazel

multi plus uitschuiftafel 200(+60cm)

Omschrijving
Deze uitschuif eetkamertafel van het merk Henders & Hazel uit de Multi Plus collectie is een aanwins.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
multiplusuitschtaf200
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Multi plus
Afmeting
77x200/260x100cm (hxbxd)
Materiaal
Metaal en stone glass
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze uitschuif eetkamertafel van het merk Henders & Hazel uit de Multi Plus collectie is een aanwinst voor ieder interieur! De unieke metalen zwarte poten zijn echte eye-catchers. Het blad is gemaakt van glas met daarover een 'stone' toplaag in grijs tinten, echt stoer! Bovendien is dit materiaal makkelijk in onderhoud! Het uitschuifsysteem is verwerkt in het midden van de tafel, wanneer je aan één kant het blad naar je toe trekt komt het extra deel van 60cm naar boven. Handig voor als de visite mee blijft eten!

Extra maten:
Regelhoogte (Midden van de tafel): 68cm
Regelhoogte (Aan buitenzijde tafel): 74cm

Wil je een andere maat tafel of meer meubels uit de Multi Plus collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een complete metamorfose!

Tafels van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen