Bergkasten

Henders & Hazel

multi plus highboard breed wit

Omschrijving
Dit brede highboard van het merk Henders & Hazel uit de Multi Plus collectie is een aanwinst voor jo.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
multiplushigbboawit
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Multi plus
Afmeting
140x150x42cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout en mdf
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Kleur
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Dit brede highboard van het merk Henders & Hazel uit de Multi Plus collectie is een aanwinst voor jouw interieur. De kast heeft een strakke vormgeving en witte kleuraccenten. De combinatie van het acaciahout in Tibet grey en de mat witte accenten zijn modern en versterken elkaar! De fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurschakeringen geven het meubel een unieke en warme uitstraling. Het highboard heeft 2 glasdeuren, 2 dichte deuren en 2 laden met een soft closing systeem en drie niches met LED verlichting. De glazen plankjes laten het licht mooi doorschijnen. De lijnen in MDF witte deuren accentueren de strakke vormgeving!

Wil je een andere kast of meer meubels uit de Multi Plus collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een complete metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek Ún online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen