Alle producten

Henders & Hazel

More lowboard 240cm hout

Omschrijving
Dit mooie lowboard van het merk Henders & Hazel uit de More collectie is een verrijking voor ieder i.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
mmlow240hout
Merk
Henders & Hazel
Collectie
More
Afmeting
65x240x45cm
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Vintage white
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 1499,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Dit mooie lowboard van het merk Henders & Hazel uit de More collectie is een verrijking voor ieder interieur! Hij is gemaakt van massief eikenhout met grove structuur in de kleur Vintage White. Het lowboard heeft twee deuren en twee laden en twee niches. Achter de deuren zit een plank waardoor je extra veel op kunt bergen. Zowel de laden als de deurscharnieren zijn voorzien van een stof closing systeem. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze kast goed te combineren in bijna elk interieur. De mooie houten poten zijn 15cm hoog en geven de kast extra dimensie. Deze bergkast is ook leverbaar met een rvs poot.

Wil je een meer uit de More collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Kasten van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen, Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur met onze winkel in Maarssen. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk onlangs een oorkonde! 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen