Kasten

 
152/218
Henders & Hazel

More highboard smal hout

Omschrijving
Dit mooie highboard van het merk Henders & Hazel uit de More collectie is een verrijking voor ieder .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
mmhighb2dhout
Merk
Henders & Hazel
Collectie
More
Afmeting
155x99x45cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Vintage Summer grey
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 1449,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Dit mooie highboard van het merk Henders & Hazel uit de More collectie is een verrijking voor ieder interieur! Hij is gemaakt van massief Europees wildeiken hout met grove structuur in de kleur Vintage Summer grey. De kast heeft twee deuren en twee glasdeuren. Achter de glazen deuren is LED verlichting verwerkt, het licht schijnt mooi door de glazen planken heen waardoor alles verlicht wordt! Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze kast goed te combineren in bijna elk interieur. De mooie houten poten zijn 15cm hoog en geven de kast extra dimensie. Deze bergkast is ook leverbaar met een rvs poot.

Wil je een meer uit de More collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Kasten van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen