Kasten

 
90/218
Henders & Hazel

More boekenkast 80cm

Omschrijving
Deze stoere boekenkast van het merk Henders & Hazel uit de Masters & More collectie is een verrijkin.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
mmbk80
Merk
Henders & Hazel
Collectie
More
Afmeting
190x80x30cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Vintage Summer grey
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 699,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere boekenkast van het merk Henders & Hazel uit de Masters & More collectie is een verrijking voor je interieur. Hij staat warm en uitnodigend en heeft een mooie rechte vormgeving. Dit meubel is gemaakt van massief Europees wildeiken hout met grove structuur in de kleur Vintage Summer grey. De nerf, vlamtekeningen en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling.

In deze kast kun je aardig wat boeken kwijt of gewoon lekker pronken met je mooie spulletjes! Door de rechte vormgeving en kleur is het gemakkelijk te combineren en helemaal van nu!

Wil je een andere kast of meer meubels uit de More collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Boekenkasten van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen, Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur met onze winkel in Maarssen. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk onlangs een oorkonde! 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen