Roomdividers

Henders & Hazel

More boekenkast 50cm

Omschrijving
Deze stoere boekenkast van het merk Henders & Hazel uit de Masters & More collectie is een verrijkin.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
mmbk50
Merk
Henders & Hazel
Collectie
More
Afmeting
190x50x30cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Vintage Brown
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 549,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere boekenkast van het merk Henders & Hazel uit de Masters & More collectie is een verrijking voor je interieur. Hij staat warm en uitnodigend en heeft een mooie rechte vormgeving. Dit meubel is gemaakt van massief Europees wildeiken hout met grove structuur in de kleur Vintage Brown. De nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling.

De boekenkast bestaat uit 6 niches waarvan er 4 'open' zijn waardoor je er doorheen kunt kijken. In deze kast kun je aardig wat boeken kwijt of gewoon lekker pronken met je mooie spulletjes! Door de rechte vormgeving en kleur is het gemakkelijk te combineren en helemaal van nu!

Wil je een andere kast of meer meubels uit de More collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Boekenkasten van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen, Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur met onze winkel in Maarssen. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk onlangs een oorkonde! 10 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen