Eettafels

Henders & Hazel

Metalox eetkamertafel 170

Omschrijving
Deze tafel van het merk Henders & Hazel uit de Metalo Metalox collectie is een verrijking voor je in.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metaeetta170
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalox
Afmeting
170x77x100
Materiaal
Eiken hout
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 849,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze tafel van het merk Henders & Hazel uit de Metalo Metalox collectie is een verrijking voor je interieur. Hij is gemaakt van gedeeltelijk massief eiken in de kleur railway brown. Er is bij deze uitvoering gekozen voor een V shape poot. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

Deze tafel heeft een afmeting van 100x170cm. De poot valt wat naar binnen (zo'n 17,5 cm) waardoor je tussen de poten ongeveer 195 cm ruimte hebt, Het tafelblad is ongeveer 5 cm dik. Hoogte bovenkant blad 77cm.

Extra maten:
Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 100cm
Diepte: 170cm
Regelhoogte: 72cm
Tussenruimte poten lange zijde: 135cm

Wil je een andere tafel of meer uit de Metalox collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Bar- en eettafels van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen