Alle producten

Henders & Hazel

Metalox Bartafel 130

Omschrijving
Deze bartafel van het merk Henders & Hazel uit de Metalo Metalox collectie is een verrijking voor je.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metabart130
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalox
Afmeting
130x90x92
Materiaal
Eiken hout
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 849,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze bartafel van het merk Henders & Hazel uit de Metalo Metalox collectie is een verrijking voor je interieur. Hij is gemaakt van gedeeltelijk massief eiken in de kleur railway brown. Er is bij deze uitvoering gekozen voor een V shape poot met (hoe mooi!) een houten inleg. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

Deze bartafel heeft een afmeting van 90x130cm. De poot valt wat naar binnen (zo'n 17,5 cm) waardoor je tussen de poten ongeveer 95 cm ruimte hebt, Hebt tafelblad is ongeveer 5 cm dik. Hoogte bovenkant blad 92cm.

Extra maten:
Hoogte tafelblad: 92cm
Breedte: 90cm
Diepte: 130cm
Regelhoogte: 87cm
Tussenruimte poten lange zijde: 95cm

Wil je een andere bartafel of meer uit de Metalox collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Bar- en eettafels van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen