Buffet- en vitrinekasten

Henders & Hazel

Metalo Vitrine

Omschrijving
Deze stoere vitrine kast Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleu.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metavitr
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalo
Afmeting
100x42x200
Materiaal
Eiken hout
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
2-3 weken
Prijs
€ 1449,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere vitrine kast Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur gerookt Railway Brown en past perfect bij het eigentijdse design. Deze kleur is verkregen door het eikenhout te roken. Eiken is een hard houtsoort en daardoor ideaal in gebruik. De bijzondere accenten in "dessert black" geven deze bergkast een extra dimensie.

Deze vitrine heeft twee glasdeuren, twee laden en één dichte deur. Achter de dichte deur zit een plank. En achter de glasdeuren twee planken en LED verlichting. Alle deuren en laden hebben een prachtig soft closing systeem. In deze kast kun je prachtig pronken en bergen. Hou je van industriéle look en de charme van robuust hout? Dan mag deze vitrine in jouw huiskamer zeker niet ontbreken!

Wil je een vitrine of een bergkast op een andere maat of meer uit de Metalo Metalox collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen