Hoektafels

Henders & Hazel

Metalo Hoektafel

Omschrijving
Deze stoere hoektafel Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijke massief eiken. De kleur i.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metahoek
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalo
Afmeting
60x60x45
Materiaal
Eiken hout
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 349,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere hoektafel Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijke massief eiken. De kleur is gerookt Railway Brown en past perfect bij het eigentijdse design. Deze kleur is verkregen door het eikenhout te roken. Eiken is een hard houtsoort en daardoor ideaal in gebruik. De bijzondere accenten in "dessert black" geven dit bijzettafeltje een extra dimensie.

De salontafel is prachtig industrieel vormgegeven en heeft een niche. Handig voor de afstandbediening of Ipad. Extra stoer zijn de robuuste wielen. Hou je van industriële look en de charme van robuust hout? Dan mag deze hoektafel in jouw huiskamer zeker niet ontbreken!

Wil je geen hoektafel maar een vitrine, dressoir of meer uit de Metalo collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten, hoektafels en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen