Bergkasten

Henders & Hazel

Metalo Highboard

Omschrijving
Deze stoere higboard Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur is .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metahighb
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalo
Afmeting
125x42x150
Materiaal
Eiken hout
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1349,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere higboard Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur is gerookt Railway Brown en past perfect bij het eigentijdse design. Deze kleur is verkregen door het eikenhout te roken. Eiken is een hard houtsoort en daardoor ideaal in gebruik. De bijzondere accenten in "dessert black" geven dit dressoir een extra dimensie.

Deze bergkast is 125 breed en 150cm hoog. Hij heeft twee deuren en één lade en één klep voor zien van een soft closing systeem en twee niches. Extra stoer is de LED verlichting in de niches. Hou je van industriële look en de charme van robuust hout? Dan mag deze kast in jouw huiskamer zeker niet ontbreken!

Wil je geen kast maar een vitrine, dressoir of meer uit de Metalo collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen