Alle producten

Henders & Hazel

Metalo boekenkast

Omschrijving
Deze stoere boekenkast Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur i.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metaboek
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalo
Afmeting
65x35x200
Materiaal
Eiken hout
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 799,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere boekenkast Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur is gerookt Railway Brown en past perfect bij het eigentijdse design. Deze kleur is verkregen door het eikenhout te roken. Eiken is een hard houtsoort en daardoor ideaal in gebruik. De bijzondere accenten in "dessert black" geven deze boekenkast een extra dimensie.

Deze boekenkast heeft één lade voor zien van een soft closing systeem en vijf niches. Bijzonder is het open einde aan de bovenkant van de kast. Dit geeft een extra stoer "warehouse" gevoel! Hou je van industriële look en de charme van robuust hout? Dan mag deze kast in jouw huiskamer zeker niet ontbreken!

Wil je geen boekenkast maar een vitrine, bergkast of meer uit de Metalo collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen