Kasten

 
79/102
Henders & Hazel

Metalo bergkast

Omschrijving
Deze stoere bergkast Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur ger.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
metabergk
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Metalo
Afmeting
100x42x200
Materiaal
Eiken hout
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
2-4 weken
Prijs
€ 1449,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere bergkast Metalo van het merk Henders & Hazel is gedeeltelijk massief eiken. De kleur gerookt Railway Brown en past perfect bij het eigentijdse design. Deze kleur is verkregen door het eikenhout te roken. Eiken is een hard houtsoort en daardoor ideaal in gebruik. De bijzondere accenten in "dessert black" geven deze bergkast een extra dimensie.

Deze bergkast heeft twee deuren, twee laden en één niche. Achter de dichte deuren zit een plank. Alle deuren en laden hebben een prachtig soft closing systeem. Extra stoer is de verlichting in de niche. Hou je van industriéle look en de charme van robuust hout? Dan mag deze bergkast in jouw huiskamer zeker niet ontbreken!

Wil je een vitrine of een bergkast op een andere maat of meer uit de Metalo Metalox collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde!

Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen