Online Henders & Hazel shoppen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl

Deleukstemeubels.nl bied je altijd de meest nieuwe collecties van het merk Henders & Hazel tegen de leukste prijzen! We hebben de gehele collectie H&H tafels, H&H kasten en een uitgebreide collectie H&H zitmeubelen. Een groot deel van de collectie kunnen wij snel leveren en bezorging is zonder verzendkosten!

Henders & Hazel wooncollecties 2016

Alle woonprogramma’s van Henders & Hazel worden op duurzame en verantwoorde wijze geproduceerd en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De woonprogramma’s geven volop wooninspiratie en zijn een aanwinst voor iedere woonkamer. Bekijk hier alle wooncollecties:

Avola collectie
Atelier collectie Buckley collectie Batamba collectie
Cape cod collectie
Cataluna collectie
Falster collectie
Istonia collectie
Istrana collectie
Jade collectie
Kodiak collectie
Kozani collectie
Kozak collectie
Le port collectie
Masters & More collectie
Modrava collectie
Multiplus collectie
Priego collectie
Santorini collectie
Tibro collectie
Tulsa collectie
Velasco collectie


Henders & Hazel accessoires

Woonaccessoires van H&H shop je ook online, zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl. Deze zijn samen gebracht in de lijn: Youniq decorations by Henders & Hazel. Er is een uitgebreid assortiment karpetten, kussens en vazen. Ook is er een ruime keuze verlichting; hanglampen, vloerlampen en tafellampen.


Henders & Hazel Sale en acties!

Op zoek naar de Henders & Hazel Collectie in de Sale of een leuke Henders & Hazel aanbieding? Bekijk dan de Henders & Hazel Sale bij deleukstemeubels.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze acties en aanbiedingen.


Henders en Hazel “bijzonder in wonen” is in 2004 opgericht door Paul van de Bosch, Danny van de Bosch, Bernd Niessen en Frans Herman van het Nederlandse familiebedrijf Habufa meubelen B.V. Dit bedrijf bestaat ruim 40 jaar. De gedachte dat een huis een “thuis” moet zijn inspireerde hen tot het oprichten van het woonmodehuis Henders & Hazel. Ze reizen de hele wereld rond om inspiratie op te doen voor de nieuwste collecties “exclusief voor Henders & Hazel” in verschillende houtsoorten zoals eiken, olmenhout, acaciahout, kikar hout en seesham hout en de mooiste stof- ledersoorten. Het bijzondere is dat veel meubelstukken perfect op elkaar af te stemmen zijn. Dus of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting, een nieuwe bank of alleen een nieuwe kast bij Henders & Hazel vind je wat je zoekt.

In 2004 ging Henders & Hazel van start met vier winkels. Onze "stenen" winkel MC Meubelen in Maarssen was één van die eerste dealers! Een jaar later volgde MC Meubelen Amstelhoek. Hier ontvingen we een oorkonde voor: ruim 11 jaar hechte samenwerking met het “bijzonder in wonen” merk Henders & Hazel. Dat is iets op trots op te zijn, we zullen deze ervaring ook zeker online voortzetten! Kies daarom voor meubels, woonaccessoires en verlichting van het merk Henders & Hazel via deleukstemeubels.nl!
Bij deleukstemeubels.nl ben je voor alle meubelen verzekerd van 11 jaar meubelervaring met het merk Henders en Hazel, snelle levering, geen bezorgkosten in Nederland, verschillende veilige betaalmethoden zonder extra kosten, CBW-garantie, Webshop Keurmerk en uiteraard retourrecht. Retourneren kan ook in één van onze winkels. Deleukstemeubels.nl heeft een mooi aanbod losse meubelstukken van Henders & Hazel maar ook voor een complete metamorfose van je huiskamer ben je op de juiste plek!


deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen