Henders & Hazel masters dining shop je bij deleukstemeubels.nl

Wooncollectie masters dining ( & More) shop je zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl !


Collectie Masters Dining is hét tafelprogramma uit de Masters & More wooncollectie van het merk Henders & Hazel met talloze mogelijkheden. Je ontwerpt als het ware je eigen tafel! Alle tafels worden handgemaakt in massief Wildeiken, Europese productie! Er zijn vijf kleur mogelijkheden; Vintage white, Summer grey, Vintage clay, Vintage Nature en Vintage brown. Je kan kiezen uit verschillende maten, uitschuifbaar of niet, maar ook hoogten qua poten (salon- eet- of bartafel), de dikte van de poot en het materiaal hout of roest vrij staal is zelf te bepalen. Deleukstemeubels.nl heeft het merendeel van salontafels, eettafels en bartafels online! Mocht jouw tafel er niet tussen staan, mail ons gerust! We kunnen alles van deze collectie en de Masters & More collectie leveren, natuurlijk zonder verzendkosten in Nederland en België.

De uitschuifbare eettafels en verstelbare bartafels (!) van Master dining collectie hebben een gepatenteerd nieuw en exclusief butterfly systeem waardoor het openen van het uitschuif deel eenvoudig is en door gebruik van dit systeem kunnen armstoelen probleemloos onder de eettafels worden geschoven!!

Wooncollectie Masters van het merk Henders & Hazel online kopen doe je veilig, snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

Bij deleukstemeubels.nl ben je voor alle meubelen verzekerd van 11 jaar meubelervaring met het merk Henders en Hazel, snelle levering, geen bezorgkosten in Nederland, verschillende veilige betaalmethoden zonder extra kosten, CBW-garantie, Webshop Keurmerk en uiteraard retourrecht. Retourneren kan ook in één van onze winkels. Deleukstemeubels.nl heeft een mooi aanbod losse meubelstukken van Henders & Hazel maar ook voor een complete metamorfose van je huiskamer ben je op de juiste plek!

deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen