Henders & hazel Batamba collectie in de SALE!

De charme van naTuur, wooncollectie batamba bij deleukstemeubels.nl 

Ben je op zoek naar meubels van het woonprogramma Batamba van het merk Henders & Hazel dan ben je bij deleukstemeubels.nl op het juiste adres! Shop hier de laatste salontafels, bijzettafels en vitrinekasten. We leveren binnen twee weken uit voorraad zonder verzendkosten in Nederland en België tegen uitverkoop prijzen. OP = OP!

Het woonprogramma Batamba omvat een collectie Seesham houten meubelen met een strakke eigentijdse vormgeving, die vrijwel in ieder interieur te combineren zijn. Zeer vriendelijk in onderhoud en het kan tegen een stootje!

Bij deleukstemeubels.nl ben je voor alle meubelen verzekerd van 11 jaar meubelervaring met het merk Henders en Hazel, snelle levering, geen bezorgkosten in Nederland, verschillende veilige betaalmethoden zonder extra kosten, CBW-garantie, Webshop Keurmerk en uiteraard retourrecht. Retourneren kan ook in één van onze winkels. Deleukstemeubels.nl heeft een mooi aanbod losse meubelstukken van Henders & Hazel maar ook voor een complete metamorfose van je huiskamer ben je op de juiste plek!

deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen