Eettafels

Henders & Hazel

Masters ermondo uitschuiftafel 90x160cm(+60) poot 10x14

Omschrijving
Deze stoere uitschuiftafel van het merk Henders & Hazel uit de Masters Dining/ Ermondo collectie is .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
mmuitstaf160
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Masters Ermondo
Afmeting
77x90x160/220cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Vintage Summer grey
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 1479,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere uitschuiftafel van het merk Henders & Hazel uit de Masters Dining/ Ermondo collectie is een verrijking voor je interieur. Hij is gemaakt van massief Europees wildeiken hout met grove structuur in de kleur Vintage Summer grey. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur! De poten staan netjes op de hoek van de tafel en hebben een afmeting van 10x14cm.

De tafel kun je vergroten middels een butterfly systeem, het mooie van dit systeem is dat je in ingeschoven toestand niet kunt zien dat het een uitschuiftafel is. Het tafelblad bestaat gewoon uit één deel. Als je de tafel uittrekt schuiven de tafelpoten mee waardoor je altijd de volledige ruimte tussen de poten aan de lange zijde benut. Met dit vernieuwde uitschuif systeem passen nu ook armstoelen onder de tafel!

Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 160cm
Diepte: 90cm
Regelhoogte: 68,5cm
Tussenruimte poten lange zijde: 132cm
Tussenruimte poten lange zijde uitgeschoven: 192cm
Tussenruimte poten kopse kant: 70cm

Wil je een andere eettafel of meer uit de Masters & More collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Salon- en eettafels van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen