Eettafels

Henders & Hazel

Masters ermondo eettafel 90x180cm poot 10x14cm

Omschrijving
Deze stoere eetkamertafel met de maten 90x180cm van het merk Henders & Hazel uit de Masters Dining/ .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
mmtaf180h14
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Masters Ermondo
Afmeting
77x180x90cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken hout
Kleur
Vintage Brown
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 949,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere eetkamertafel met de maten 90x180cm van het merk Henders & Hazel uit de Masters Dining/ Ermondo collectie is een verrijking voor je interieur. Hij is gemaakt van massief Europees wildeiken hout met grove structuur in de kleur Vintage Brown. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

Deze tafel heeft een afmeting van 90x180cm en houten poten van 10x14cm. De poot staat netjes op de hoek van de tafel zodat je optimaal de ruimte benut!

Extra maten:
Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 180cm
Diepte: 90cm
Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten lange zijde: 152cm
Tussenruimte poten kopse kant: 70cm

Wil je een andere eettafel of meer uit de Masters Dining collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Salon- en eettafels van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen