Zitmeubels

Henders & Hazel

Margrit (margriet) fauteuil touch espresso vintage

Omschrijving
Deze frisse fauteuil Margrit van het merk Henders&Hazel is een aanwinst voor je interieur. Henders &.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
margritfautespressotatr
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
83x67x72cm (hxbxd)
Materiaal
Touch
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
12-14 weken
Kleur
Prijs
€ 399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze frisse fauteuil Margrit van het merk Henders&Hazel is een aanwinst voor je interieur. Henders & Hazel heeft 'm samen met Margriet (het tijdschrift) ontwikkeld. Hij is uitgevoerd in touch espresso. Touch is een microvezel stof die gemakkelijk schoon te maken is. Het voelt heerlijk zacht en warm aan! Espresso kleur is bij dit materiaal een tint die bijna antraciet te noemen is. De details op de stoel zijn gemaakt van een leatherlook in de kleur mosterd. Het frame is vintage kleur.

Magrit kun je eventueel ook zelf ontwerpen naar jouw eigen wensen, kom hiervoor naar de fysieke winkels MC Meubelen of stuur even een mailtje!

Fauteuils van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen