Tafels

Henders & Hazel

Le port uitschuiftafel 190(+60cm) Pure white

Omschrijving
Deze uitschuiftafel 190(+60cm)x100cm van het merk Henders & Hazel uit de Le Port is echt mooi! Hij i.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
leportuitschtaf190pw
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Le Port
Afmeting
77x190/250x100cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Weathered grey en pure white
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 999,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze uitschuiftafel 190(+60cm)x100cm van het merk Henders & Hazel uit de Le Port is echt mooi! Hij is gemaakt van acaciahout, een hardhout soort. Het bovenblad is uitgevoerd in de kleur weathered grey en de poten zijn Pure white. De nerf en diverse kleurschakeringen geven het meubel een uniek en warm uiterlijk. Het oppervlak is handmatig oud gemaakt waardoor er een mooie 'vintage' uitstraling ontstaat! De poten lopen taps toe en zijn aan de bovenkant circa 13,5cm breed, ze staan mooi op de hoek waardoor je de volledige ruimte tussen de poten kunt benutten. Wanneer je de tafel uitschuift duw je het blad vanuit het midden naar buiten. Middels een butterfly systeem komt er een extra stuk blad bij in het midden van de tafel. Hierdoor heb je dus 60cm extra tafelblad. Dit extra stuk blad hangt onder de tafel dus die hoef je niet ergens anders op te bergen, handig!

Extra maten:
Breedte binnen de poten: ca. 163cm
Diepte binnen de poten: ca. 73cm
Regelhoogte (Hoogte onderkant tafel): 64cm (dit is de maat gemeten onder het extra blad wat onder de tafel hangt)
Tip; wanneer je graag armstoelen zou willen, meet dan goed de armleuning op om te kijken of de stoel onder de tafel geschoven kan worden.

Dit meubel is ook verkrijgbaar in weathered grey met kleuraccent in Petrol, Yellow, Bordeaux , Antraciet of French white ! De combinatie weathered grey met Pure white of French white zijn voorraad artikelen, daardoor snel leverbaar en voordeliger. De overige kleuren moeten geproduceerd worden en hebben langere levertijd.

Wil je meer meubels uit de Le Port collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een compleet nieuw interieur.

Eetkamertafels en uitschuiftafels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen