VEEL GESTELDE VRAGEN: BETALEN BIJ DELEUKSTEMEUBELS.NL

Hoe kan ik betalen bij deleukstemeubels.nl?
Zijn jullie prijzen inclusief BTW?  
Hoe krijg ik mijn geld terug na retourneren?
Hoe veilig is het betalen bij deleukstemeubels.nl?

Hoe kan ik betalen bij deleukstemeubels.nl?
De leukstemeubels.nl vindt veilig betalen belangrijk daarom leiden we jou, tijdens de betaling, naar een beveiligd gedeelte van onze website, waar je de betaling op verschillende manieren kunt voltooien. Onze betaalmethoden lopen via MultiSavePay en zijn: 

iDEAL
iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door gezamenlijke banken. Een bekende, veilige en vertrouwde manier van betalen voor iedereen die gebruikt maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij een iDEAL bestelling kun je de betaling in de beveiligde omgeving van je eigen bank voldoen. Meer informatie vind je op www.ideal.nl.
Creditcard
Op deleukstemeubels.nl kan je de bestelling afrekenen met een MasterCard of Visa creditcard. Om je gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Voor betaling met een creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.   
Bancontact/Mister cash
Voor onze Belgische klanten bieden we betalingen met Bancontact/Mister Cash aan. Deze betaalmethode werkt ongeveer hetzelfde als een creditcard. Je dient het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart in te voeren, tegelijkertijd gebruiken ze ook het beveiligingssysteem van internetbankieren. De gebruiker moet zich in de tweede fase dus ook identificeren zoals bij iDEAL
Vooruitbetaling
Mocht je de betaling liever zelf overschrijven naar onze rekening (bijvoorbeeld via internetbankieren, acceptgiro of een betaling vanuit het buitenland) dan kun je gebruik maken van de betalingsoptie 'Vooruitbetaling'. Wij sturen je een email met daarin een ordernummer en bankrekeningnummer (ook het internationale IBAN nummer) zodat je de betaling op een door jou vertrouwde manier kan plaatsen. Bij vooruitbetaling kan je er ook voor kiezen om 50% aan te betalen. De resterende 50% dien je dan onder rembours te betalen bij aflevering met je pinpas, hiervoor brengt deleukstemeubels.nl €15,95 in rekening (let daarbij op het maximale bedrag dat je per dag mag pinnen). Bij de bezorgdienst is het helaas niet mogelijk om met je creditcard te betalen. Zodra wij de (aan-)betaling hebben ontvangen worden de meubels besteld en na binnenkomst wordt er een afspraak voor levering gemaakt. Let op! Als het bedrag 7 dagen na het plaatsen van de order nog niet op onze rekening staat, wordt de order geannuleerd.

Zijn jullie prijzen inclusief BTW? 
Ja, alle onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoe krijg ik mijn geld terug na retourneren?
Mocht je besluiten de bestelling - of een deel hiervan - terug te brengen of retour te zenden, dan storten wij jouw aankoopbedrag binnen 30 dagen terug.  Meer informatie hierover vind je bij retourneren.

Hoe veilig is het betalen bij deleukstemeubels.nl?
Voor het online betalen maken we gebruik van MultiSafepay, een erkend bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van online betalen. De visie van dit bedrijf is het bieden van snelle en veilige betalingen in webwinkels. Alle betaalpagina’s zijn SSL beveiligd(https) en worden dagelijks gescand op beveiligingslekken. De diensten van MultiSafepay zorgen ervoor dat alle betalingen online veilig verlopen.


 
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen