GARANTIE

Deleukstemeubels.nl is onderdeel van MC Meubelen en maakt gebruik van extra CBW garantie (Centrale Branche Vereniging Wonen) op haar producten. Dit betekent dat u als consument extra goed beschermd bent bij u aankopen. Naast de CBW garantie is deleukstemeubels.nl aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. 

Webshop Keurmerk
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3400 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. Het voordeel voor jou is dat je veilig kunt betalen, je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt, je privacy gewaarborgd is, er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en de Keurmerk-code door deleukstemeubels.nl wordt nageleefd. 

Voor jou zijn de duidelijke algemene voorwaarden van deleukstemeubels direct toegankelijk en van toepassing. De Algemene Voorwaarden van Webshop Keurmerk zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond  en NTO in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal Economische Raad (SER). De Algemene Voorwaarden bieden je meer waarborgen dan de wet. Lees onze algemene voorwaarden.

Het Webshop Keurmerk geeft bij de aanschaf van producten en diensten recht op een bedenktijd van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen in plaats van de wettelijke 7 dagen.

Garantie en klachten procedure

Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en hebben goede kwaliteit. De door ons geleverde producten voldoen dan ook aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en waarvoor zij bij normaal gebruik in Nederland zijn bestemd. De garantie is van toepassing op producten die bestemd zijn voor het gebruik in Nederland met een termijn van één jaar. Iedere vorm van garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg van buitengewoon gebruik, onjuiste opslag of onderhoud. Naast onze standaard garantie geven wij een extra CBW garantie

Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op de garantie. Je kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier, bellen op onze klantenservice 0346-573875 of mailen op info@deleukstemeubels.nl. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging van je klacht en informeren wij je van onze vervolgstappen in de juiste afhandeling van je klacht. Wij streven er naar, samen met onze leveranciers, om binnen twee weken met een oplossing te komen. Mocht je daarna toch niet (volledig) tevreden zijn kunt u ook terecht bij de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk of bij de geschillencommissie van Centrale Branche Verening Wonen (CBW).

Garantie op veilig winkelen
Wij laten onze website controleren door Stichting Webshop Keurmerk om het "Webshop Keurmerk" te mogen dragen. Dit keurmerk staat garant voor een aantal belangrijke voorwaarden voor consumenten die een bestelling plaatsen bij een webwinkel.


deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen