BEZORGEN BIJ DELEUKSTEMEUBELS.NL

Gratis verzending*
Naast de mogelijkheid om je order af te halen, kun je ervoor voor kiezen om je bestelling gratis te laten verzenden in Nederland en België. Afhankelijk van de samenstelling van je order, wordt je bestelling per post of door onze vervoerder gratis verzonden in Nederland en België.
Als je bestelling in een postpakket verstuurd kan worden, ontvang je de bestelling gratis via de post. Voor alle andere bestellingen neemt onze vervoerder contact met je op om een afleverdatum af te spreken. Je bestelling wordt gratis in fabrieksverpakking tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd, mits je in Nederland woont en via een normale verharde weg bereikbaar bent. 

Wil je dat we je leukste meubel; naar een eiland brengen, binnen zetten, naar een etage brengen, laten uitpakken en of monteren, dat kan natuurlijk ook. Vul het formulier bij contact in of stuur een mailtje naar info@deleukstemeubels.nl  om te overleggen wat de eventuele bezorgingskosten dan worden. Bellen kan natuurlijk ook, telefonisch zijn we te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op het nummer 0346-573875.
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen