Kasten

 
207/383
Henders & Hazel

Jade bergkast

Omschrijving
Deze prachtige showmodel bergkast van het merk Henders & Hazel uit de Jade collectie is helemaal van.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
jadebergkast
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Jade
Afmeting
190x85x42cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Tibet grey, vulcano ivory en dark petrol
Levertijd
Binnen 1 week
Prijs
€ 999,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze prachtige showmodel bergkast van het merk Henders & Hazel uit de Jade collectie is helemaal van deze tijd. De bergkast is gemaakt van acacia hout in de kleuren Tibet grey en Vulcano ivory met accenten in de kleur dark Petrol. De pootjes zijn off-black en zorgen voor een mooi contrast. Door de kleurcombinatie een echte sfeermaker in huis!

Er zitten twee deuren, één lade en zes niches in. Lekker veel opbergruimte! Bijzondere aan deze kast is dat alle deuren en laden greep loos zijn. Wanneer je op de hoek van een deurtje duwt gaat hij open. De laden zijn voorzien van een geultje aan de bovenkant zodat ook deze gemakkelijk te openen zijn. Deze bergkast is inclusief LED verlichting. Maak je interieur helemaal af en bekijk ook de rest van de Jade collectie!

Bergkasten van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!
deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen