Zitmeubels

Henders & Hazel

Havanna 3 zitsbank + ottomane links

Omschrijving
Deze sfeervolle 3 zits hoek ottomane bank Havanna van de Henders & Hazel collectie is een lust voor .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
hav3leoottfixlinks
Merk
Henders & Hazel
Afmeting
94/76x296x241cm
Materiaal
Microvezel stof
Kleur
Antraciet
Levertijd
7-12 weken
Prijs
€ 1999,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze sfeervolle 3 zits hoek ottomane bank Havanna van de Henders & Hazel collectie is een lust voor het oog en zit bijzonder comfortabel! De ottomane zit als je naar de bank kijkt voorstaand links. Hij heeft verstelbare hoofdsteunen, waardoor je steun in je nek kan hebben en je hoofd ten ruste kan leggen. Als je het niet gebruikt klap je de hoofdsteunen naar beneden waardoor de bank minder hoog is, en dus een lekker ruimtelijk effect in de kamer geeft. De bank is uitgevoerd in Leopard microvezelstof in de kleur antraciet in combinatie met rvs pootjes. Microvezelstof is zeer comfortabel en daarnaast ook nog eens gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Het is geschikt voor intensief woongebruik en het geeft jouw bank een stoere krachtige uitstraling! Er is een optimaal zitcomfort door nosagvering, het hoogwaardige koudschuim en dracon in de kussens. Kom heerlijk tot rust op deze prachtige bank!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen