Kasten

 
88/106
Henders & Hazel

Farmland Buffetkast

Omschrijving
Deze bijzondere buffetkast Farmland van Henders&Hazel is helemaal hot! Hij is gemaakt van eiken hout.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
farmlbuffet
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Farmland
Afmeting
210x150x45cm (hxbxd)
Materiaal
Eiken en metaal
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
13-18 weken
Prijs
€ 1799,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze bijzondere buffetkast Farmland van Henders&Hazel is helemaal hot! Hij is gemaakt van eiken hout in de kleur "railway brown". De laden hebben een stoere uitstraling door de metalen grepen. Dit metaal komt weer terug in de pootjes van het dressoir en bij de grepen van de deuren..Helemaal leuk! Achter de deuren zit een plank. Het buffet gedeelte heeft twee deuren, achter de deuren zitten glazenplanken die de verlichting vanuit boven mooi door laten schijnen tot aan de onderste plank. De metalen randen geven deze kast een stoer industrieel uiterlijk. Geschikt voor vele interieurs!

Wil je meer meubels uit de Farmland collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek Ún online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen