Bartafels

Henders & Hazel

Farmero bartafel 140cm

Omschrijving
Deze bartafel van het merk Henders & Hazel uit de Farmero collectie is een verrijking voor je interi.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
bartaffarmero140
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Farmero
Afmeting
140x100x92 (DxBxH)
Materiaal
beton
Levertijd
4-6 weken
Prijs
€ 999,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze bartafel van het merk Henders & Hazel uit de Farmero collectie is een verrijking voor je interieur. Het tafelblad is van beton. De poten zijn gemaakt van metaal in de kleur antraciet. Er is bij deze uitvoering gekozen voor een V shape poot (hoe mooi!). Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

Deze bartafel heeft een afmeting van 100x140cm. De poot valt wat naar binnen (zo'n 17,5 cm) waardoor je tussen de poten ongeveer 95 cm ruimte hebt, Hebt tafelblad is ongeveer 5 cm dik. Hoogte van het blad is 92cm.

Extra maten:
Hoogte tafelblad: 92cm
Breedte: 100cm
Diepte: 140cm
Hoogte onderkant tafel: 87cm
Diepte binnenpoten: 86cm

Wil je een tafel in een andere maat, kijk dan verder bij de Farmero collectie.
Wil je een andere bartafel of meer uit de Metalox collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor een andere look!

Bar- en eettafels van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen