Bergkasten

Henders & Hazel

Falster vitrine

Omschrijving
Deze mooie vitrine Falster van het merk Henders & Hazel is functioneel en heeft een strak design. De.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
falvit95
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Falster
Afmeting
190x95x42cm (hxbxd)
Materiaal
Kikar hout
Kleur
Smoke
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze mooie vitrine Falster van het merk Henders & Hazel is functioneel en heeft een strak design. De kast is gemaakt van gerookt kikar hout, naturel onbehandeld. Door de verschillende kleurschakeringen straalt het meubel echt warmte uit. De vitrine heeft één glasdeur, drie laden en zes niches. Het metalen onderstel en de metalen grepen maken de kast helemaal af! Door de LED verlichting komen niet alleen jouw spullen extra mooi uit maar heb je ook gelijk een lichtbron! In deze vitrinekast ruim je jouw spullen overzichtelijk op, en bewaar je in sfeer!

Wil je meer meubels uit de Falster collectie? Dat kan!

Kasten en dressoirs van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen