Tafels

 
100/418
Henders & Hazel

ermondo uitschuiftafel 180(+2x50cm) poot 10x14cm

Omschrijving
Deze stoere eetkamertafel van het merk Henders & Hazel uit de Ermont Ermondo collectie is een verri.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
ermuitstaf180+2x50
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Ermondo
Afmeting
77x180(+2x50)x100cm
Materiaal
wild eiken
Kleur
Vintage Summer grey
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1649,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere eetkamertafel van het merk Henders & Hazel uit de Ermont Ermondo collectie is een verrijking voor je interieur. Hij is gemaakt van massief eikenhout met grove structuur in de kleur Vintage Summer Grey. De tafel is ook te bestellen met een top van keramiek, in andere kleuren of eventueel met andere poten! Geef ons hiervoor even een mailtje of belletje. Je kan ook langskomen in de "stenen winkels" MC Meubelen in Amstelhoek of Maarssen. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

Deze tafel heeft een afmeting van 100x180cm met 2x50cm uitschuifmogelijkheid en houten poten van 10x14cm. De poot staat netjes op de hoek van de tafel zodat je optimaal de ruimte benut!

Extra maten:
Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 180cm
Diepte: 100cm
Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten ingeschoven lange zijde: 152cm te verlengen met 2x 50cm.
Tussenruimte poten kopse kant: 80cm

Maak je interieur compleet en bekijk ook de rest van de Ermont en Ermondo collectie? Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen