Alle producten

Henders & Hazel

Ermondo eettafel 240cm poot 10x14 vulcano antraciet

Omschrijving
Deze stoere eetkamertafel van het merk Henders & Hazel uit de Ermont Ermondo collectie is een verri.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
ermet240vintagewhiteker
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Ermont
Afmeting
77x240x100cm (hxbxd)
Materiaal
wild eiken en keramiek
Levertijd
7-12 weken
Kleur
Prijs
€ 1449,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze stoere eetkamertafel van het merk Henders & Hazel uit de Ermont Ermondo collectie is een verrijking voor je interieur. Hij is gemaakt van massief eikenhout met grove structuur in de kleur Vintage White. Het bovenblad heeft een top van keramiek in de kleur vulcano antraciet. Keramiek (ceramic original) is een natuurlijk materiaal, van porselein, 3mm massief en niet poreus dus niet absorberend. Het is hittebestendig tot 300 graden Celsius, krasbestendig, brandwerend, kleurecht en gemakkelijk schoon te maken. Deze top van keramiek kun je ook in de kleur vulcano taupe kiezen.

De tafel is ook te bestellen met een massief eiken blad zonder keramiek (€999) of eventueel met andere poten; Geef ons even een mailtje of belletje. Je kan ook naar de "stenen winkels" MC Meubelen in Amstelhoek of Maarssen. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

Deze tafel heeft een afmeting van 100x240cm en houten poten van 10x14cm. De poot staat netjes op de hoek van de tafel zodat je optimaal de ruimte benut!

Extra maten:
Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 240cm
Diepte: 100cm
Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten lange zijde: 212cm
Tussenruimte poten kopse kant: 80cm

Maak je interieur compleet en bekijk ook de rest van de Ermont en Ermondo collectie? Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 11 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten. Door de strakke vormgeving en rechte belijning is deze tafel goed te combineren in bijna elk interieur!

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen