Tafels

 
72/519
Henders & Hazel

Cape cod uitschuiftafel 155(+2x45)cm

Omschrijving
Deze klassieke eettafel van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en stij.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
ccset155
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Cape cod
Afmeting
77x155/245/90cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old antique
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 799,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze klassieke eettafel van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en stijlvol. Het is gemaakt van acacia hout en in old antique kleur gelakt. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het hout heeft een fraaie handmatige bewerking ondergaan en een licht verouderde look. Het is een hardhout soort.

Het mooie van deze eettafel is dat je in ingeschoven toestand niet ziet dat het een uitschuiftafel is. Het tafelblad bestaat dan gewoon uit één deel. Deze tafel bereid je met een maal 45cm of twee maal 45cm uit door een aansteekblad aan het uiteinde te steken. De poten blijven staan. Kortom, je bezoek kan lekker mee eten!

De tafel heeft een rechte poot van 9x9cm en staat keurig op de hoek.

Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 155cm naar 200 of 245cm
Diepte: 90cm
Regelhoogte: 69cm
Tussenruimte poten: 137cm, ook met aansteekbladen.
Tussenruimte poten kop: 72cm.

Wil je een andere maat of meer meubels uit de Cape Cod collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

De leukste tafels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen