Sale

 
7/301
Henders & Hazel

Cape cod tv-dressoir 130cm

Omschrijving
Dit klassieke tv- dressoir showmodel van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg s.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
cctv130
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Cape cod
Afmeting
52,5x130x45cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old antique
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
2-3 weken
Prijs
€ 549,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Dit klassieke tv- dressoir showmodel van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en stijlvol. Het is gemaakt van acacia hout en in old antique kleur gelakt. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het hout heeft een fraaie handmatige bewerking ondergaan en een licht verouderde look. Deze kast past perfect in een warme en sfeervolle woonkamer!

Het tv meubel heeft twee laden en een niche. De handgrepen zijn van donkergrijs oud gemaakt metaal. De mooie vormgeving doet je denken aan vroeger.

Extra maten:
Binnenmaat laden: ca. 51,5cm breed, 18,5cm hoog.
Binnenmaat niche: ca. 103cm breed en 14cm hoog en 40cm diep.

Wil je dit tv meubel op een andere maat of meer meubels uit de Cape Cod collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Tv-dressoirs van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen