Kasten

 
208/419
Henders & Hazel

Cape cod kast + opzet boekenkast

Omschrijving
Deze klassieke showmodel kast met opzet boekenkast van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod coll.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
ccka155
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Cape cod
Afmeting
200x155x45cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old antique
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 1 week
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze klassieke showmodel kast met opzet boekenkast van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en stijlvol. Het is gemaakt van acacia hout en in old antique kleur gelakt. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het hout heeft een fraaie handmatige bewerking ondergaan en een licht verouderde look. Deze kast past perfect in een warme en sfeervolle woonkamer!

De kast heeft twee deuren, drie laden, drie "manden" en vijf niches. De "manden" zijn bijzonder want dit zijn keerbare houten laden met een houten- en een loomkant. Als je het loom beu bent draai je 'm om naar de houtkant. Helemaal leuk voor diegene die van afwisseling houdt! Achter de deuren zit een plank. In deze kast kun je een hoop opbergen maar ook veel laten zien! De mooie vormgeving doet je denken aan vroeger.

Wil je meer meubels uit de Cape Cod collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Boekenkasten van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen