Kasten

 
300/420
Henders & Hazel

Cape cod highboard

Omschrijving
Deze klassieke highboard van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en sti.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
cchi153
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Cape cod
Afmeting
144x153x45cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old antique
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1049,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze klassieke highboard van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en stijlvol. Het is gemaakt van acacia hout en in old antique kleur gelakt. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het hout heeft een fraaie handmatige bewerking ondergaan en een licht verouderde look. Deze kast past perfect in een warme en sfeervolle woonkamer!

Het highboard heeft twee glasdeuren, drie laden, twee "manden" en twee niches. Achter het glas kun je servies kwijt of je mooie kristal. In de niches is ruimte om te pronken! De "manden" zijn zeer bijzonder want dit zijn keerbare houten laden met een houten- en loomkant. Als je het loom beu bent draai je 'm om naar de houtkant. Helemaal leuk voor diegene die van afwisseling houdt! De handgrepen op de onderste laden zijn van donkergrijs oud gemaakt metaal. De mooie vormgeving van de kast doet je denken aan vroeger.

Wil je meer meubels uit de Cape Cod collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Highboards en kasten van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen