Sale

 
9/301
Henders & Hazel

Cape cod boekenkast 111cm

Omschrijving
Deze klassieke boekenkast showmodel van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg sm.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
ccbk111
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Cape cod
Afmeting
200x111x35cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old antique
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 699,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze klassieke boekenkast showmodel van het merk Henders & Hazel uit de Cape Cod collectie is erg smaak- en stijlvol. Het is gemaakt van acacia hout en in old antique kleur gelakt. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het hout heeft een fraaie handmatige bewerking ondergaan en een licht verouderde look. Deze boekenkast past perfect in een warme en sfeervolle woonkamer!

De boekenkast heeft een lade, een "mand" en drie niches. De "mand" is zeer bijzonder want dit is een keerbare houten lade met een houten- en loomkant. Als je het loom beu bent draai je 'm om naar de houtkant. Helemaal leuk voor diegene die van afwisseling houdt! De mooie vormgeving doet je denken aan vroeger.

Wil je een andere maat boekenkast of meer meubels uit de Cape Cod collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Boekenkasten van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.>

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen