Tafels

 
60/381
Henders & Hazel

Buckley uitschuiftafel 160(+50)cm

Omschrijving
Deze eigentijdse uitschuiftafel met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley col.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
buset160schuif
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Buckley
Afmeting
77x160/210x100cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old java grey
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1199,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze eigentijdse uitschuiftafel met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie is een echte aanrader. Het is gemaakt van speciaal geselecteerd acacia hout en gelakt in Old Java Grey. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het is een hardhout soort.

Het mooie van deze eettafel is dat je in ingeschoven toestand niet ziet dat het een uitschuiftafel is. Het tafelblad bestaat dan gewoon uit één deel. Als je de tafel uittrekt schuiven de tafelpoten mee waardoor je de volledige ruimte tussen de poten aan de lange zijde benut. Kortom, je bezoek kan lekker mee eten! De tafel heeft een strakke rechte poot van 12x10cm en staat keurig op de hoek.

Hoogte tafelblad: 77cm
Breedte: 160cm naar 210cm
Diepte: 100cm
Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten: 136cm en uitschuifbaar naar 186cm

Wil je deze tafel op een andere maat of meer uit de Buckley collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Tafels en meubels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen