Tafels

 
26/158
Henders & Hazel

Buckley ovale eettafel 225cm

Omschrijving
Deze eigentijdse bijna ovale eettafel met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckle.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
buoet225
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Buckley
Afmeting
77x225x110cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old java grey
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1099,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze eigentijdse bijna ovale eettafel met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie is een echte aanrader. Het is gemaakt van speciaal geselecteerd acacia hout en gelakt in Old Java Grey. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het is een hardhout soort. De bijzondere vorm maakt deze tafel een lust voor het oog!

De tafel heeft een poot van ca. 15x8cm.

Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten: 195cm
Tussenruimte poten kop: 94cm

Wil je deze tafel op een andere maat of meer meubels uit de Buckley collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Tafels en meubels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen