Bergkasten

Henders & Hazel

Buckley highboard

Omschrijving
Deze eigentijdse highboard met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie.. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
buhi140
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Buckley
Afmeting
120x140x45cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old java grey
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze eigentijdse highboard met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie is een echte aanrader. Het is gemaakt van speciaal geselecteerd acacia hout en gelakt in Old Java Grey. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen.

Deze kast met twee deuren en twee laden heeft aardig wat bergruimte. Achter de deuren zitten twee planken. Opgeruimd staat netjes! In de niches kun je pronken. Wat dacht je van leuke glazen of foto’s op de bovenste plank? Hier bevindt zich namelijk indirecte LED verlichting. De planken zijn van glas met een houten frontje waardoor het licht mooi door schijnt. Het binnen element van de onderste niche is van MDF en mat afgelakt in een taupe kleur. Door de rechte vormgeving en lichte kleur is het gemakkelijk te combineren en helemaal van nu!

Wil je een andere kast of meer meubels uit de Buckley collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Kasten en highboards van het merk Henders & Hazel online kopen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen