Tafels

 
64/416
Henders & Hazel

Buckley eettafel 190cm

Omschrijving
Deze eigentijdse eettafel met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
buet190
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Buckley
Afmeting
77x190x100cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old java grey
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 899,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze eigentijdse eettafel met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie is een echte aanrader. Het is gemaakt van speciaal geselecteerd acacia hout en gelakt in Old Java Grey. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Het is een hardhout soort. De tafel heeft een strakke rechte poot van 12x10cm en staat keurig op de hoek.

Regelhoogte: 68cm
Tussenruimte poten: 166cm
Tussenruimte poten kop: 80cm

Wil je deze tafel op een andere maat of meer uit de Buckley collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Tafels en meubels van het merk Henders & Hazel online kopen doe je snel en zonder verzendkosten bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen