Kasten

 
198/263
Henders & Hazel

Buckley bergkast

Omschrijving
Deze eigentijdse bergkast met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie .. lees uitgebreide omschrijving
Nummer
bube120
Merk
Henders & Hazel
Collectie
Buckley
Afmeting
140x120x45cm (hxbxd)
Materiaal
Acacia hout
Kleur
Old java grey
Montage
Artikel is gemonteerd
Levertijd
Binnen 2 weken
Prijs
€ 1399,00
 
Incl. BTW, gratis verzenden
 
  Omschrijving Sluiten

Deze eigentijdse bergkast met metaal accenten van het merk Henders & Hazel uit de Buckley collectie is een echte aanrader. Het is gemaakt van speciaal geselecteerd acacia hout en gelakt in Old Java Grey. Dit duurzame hout staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen.

De kast is door de maatvoering een bijzondere aanvulling in je huiskamer. Je kan er eventueel nog accessoires opzetten. Er zijn vier niches, een deur rechts en twee laden. Achter de deur zit een plank. Deze kast is uitermate geschikt voor pronken en opruimen! De onderste binnen elementen van de niches zijn van MDF en mat afgelakt in een taupe kleur. In de bovenste niche aan zowel de linker- als de rechterzijde bevindt zich indirecte LED verlichting en een glazen plank met houten front waardoor het licht mooi door schijnt. Door de rechte vormgeving en lichte kleur is het gemakkelijk te combineren en helemaal van nu!

Wil je een andere kast of meer meubels uit de Buckley collectie? Dat kan! Wie weet ga je voor de totale metamorfose!

Bergkasten van het merk Henders & Hazel online shoppen doe je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl!

deleukstemeubels.nl is een label van MC Meubelen; Henders & Hazel dealer vanaf het eerste uur. Hiervoor ontvingen we van dit "bijzonder in wonen" merk een oorkonde! Ruim 12 jaar ervaring met H&H is iets om trots op te zijn en nog jaren fysiek én online voort te zetten.

  Bijzonderheden Openen
  Maak je interieur compleet.. Sluiten
deleukstemeubels.nl is een label van mcmeubelen